Jonsokløp med sammenlagt etter 2 dager

Fv. Åsne Holo, Adine Blakkestad Ingesen, Gaute Bergan og Sander Arntzen.

Fv. Åsne Holo, Adine Blakkestad Ingesen, Gaute Bergan og Sander Arntzen.

Fossekallen IL arrangerte den 19.juni 2016 det tradisjonsrike Jonsokløpet fra Lunneplassen på Eggemoen mellom Hønefoss og Jevnaker. Eggemoen er kjent for sine flate furumoer, men dagens løp gikk i skrålia som stilte store krav til løperne. Det ble mye bommer og store avstander. Åsne Holo fra Fossum IF vant D15-16 både i dagens løp og sammenlagt etter 2 dager (Østmarka OK arrangerte den første løpet den 18.juni 2016) og fortalte etter løpet at det var svært krevende og det ble en del småbomming underveis. Men det var allikevel gøy!

Les videre

Krevende terreng på Skjettenkollen

D13-14. Vinner Kristine Kravdal, nr 2 Oda Scheele og nr 3 Pia Young Vik.

D13-14. Vinner Kristine Kravdal, nr 2 Oda Scheele og nr 3 Pia Young Vik.

Det var krevende terreng når Trimtexcup nr 6 ble arrangert i Skjettenkollen av Østmarka OK nær Strømmen togstasjon. Det ble en god del bomming og store avstander selv om det bare var skryt for selve løypene. I D13-14 vant Kristine Kravdal (Gjø-Vard), i H13-14 Sondre Ytterbø (Asker skiklubb), i H15-16 Sander Arntzen (Asker skiklubb), mens den største seiersmarginen stod Åsne Holo (Fossum) for i D15-16 med hele 6 minutter ned til nummer 2.

Les videre

Helg med fokus på ungdommene på Ringerike og Romerike

Til helgen (18.-19.juni) er det hovedfokus på ungdommene (H/D13-14 og H/D15-16). Det er Trimtexcup lørdag v/ Østmarka OK nær Strømmen togstasjon. I samarbeid med Fossekallen IL søndag (i flott terreng mellom Hønefoss og Jevnaker) deles det ut sammenlagtpremie til vinnerne i de samme klassene.

Vi håper på en flott helg for ungdommene (og selvfølgelig alle andre) og konkurransen om sammenlagtpremiene vil bli fulgt nøye. Påmeldingsfristen har gått ut men det er fortsatt mulig å etteranmelde seg i Eventor for etternølere!

Høydepunktet på lørdag og Jonsokløpet på søndag

18.-19.juni kan du kombinere Romerike og Ringerike

kart

Østmarka OK («Høydepunktet» og Trimtexcup) og Fossekallen IL («Jonsokløpet») samarbeider om o-løp helgen 18.-19.juni 2016. Lørdag går arrangementet i gangavstand fra Strømmen togstasjon (Skedsmo) og søndag går arrangementet på Eggemoen mellom Hønefoss og Jevnaker. Det er sammenlagtpremie til vinnerne i H/D13-14 og H/D15-16.

Les videre