Om fotosnorre

Snorre Veggan. O-løper, stisyklist og hobbyfotograf. Er medlem i Oppsal orientering, men har vært innom mange klubber siden jeg begynte med orientering i 1982. Har egen fotoblogg: http://www.fotosnorre.no/.

Tre løp på tre dager i Oslo og Akershus

Førstkommende helg samles mange av orienteringsløpere til dyst i Østmarka i Oslo. Da arrangerer Oppsal orientering de tradisjonsrike løpene 15-stafetten (lørdag) og Knut Valstads minneløp (søndag) fra Ellingsrud, nord i Østmarka. Dagen før arrangerer Ås IL den tradisjonsrike stafetten Kvist-Kvaset nær Vinterbro.

Foto: Snorre Veggan

STARTFELT: Fra fjorårets 15-stafett på Nøklevann skole. Foto: Snorre Veggan

Les videre

Reportasje fra Night Hawk

I helgen ble storstafetten Night Hawk arrangert i Nordmarka i Oslo. NTNUI gikk seirende ut av dameklassen, mens den svenske klubben Järla gikk til topps i herreklassen.

Flere medier fattet interesse for den spesielle stafetten, deriblant Utemagasinet. Les beretningen og se stemningsbildene jeg tok for dem her.

Nattorientering er noe helt spesielt. Og som skapt for gode stemningsbilder (foto: Snorre Veggan)

Nattorientering er noe helt spesielt. Og som skapt for gode stemningsbilder (foto: Snorre Veggan)

Se flere bilder, reportasjer, videoer og ikke minst link til innslag på NRK Kveldsnytt på arrangørens nettside.

Valstad slutter

Generalsekretær Bjørnar Valstad

Generalsekretær Bjørnar Valstad

Bjørnar Valstad har sagt opp sin stilling som generalsekretær i Norges orienteringsforbund (NOF). Valstad har ledet forbundet siden 2007 og jobber ut august. Orienteringsforbundet må dermed starte arbeidet med å finne hans etterfølger.

President i NOF, Einar Tommelstad, mener det vil bli en utfordring å erstatte Valstad.

– Bjørnar har gjort en enorm jobb for o-Norge i sine år som generalsekretær og vi vil utvilsomt savne hans kapasitet, sier han til orientering.no.

Les mer på orientering.no.

Samhold og moro skal gi suksess

Nydalens SK vant en suveren seier i 15-stafetten søndag. Klubben var mer enn ti minutter foran neste lag, Lillomarka OL. Likevel var det en klubb i den andre enden av resultatlisten vi bet oss merke i, nemlig Idrettslaget Koll.

15-stafetten-3297a

Koll stilte med hele 18 løpere i Ungdomskonkurransen under 15-stafetten. Her er to av dem (nærmest kamera) på vei ut på fellesstarten (foto: Snorre Veggan)

Les videre