Om Jon Petter Nielsen

Nydalens SK

Nattorientering populært i Oslo.

Kun finalen gjenstår for Harry Lagerts Nattcup 2016.
harry_logo_noyear
Deltakerrekorden er i år slått to ganger, og har nå passert 200 løpere. De innledenede løpene i årets nattcup  ble avsluttet med «Bonusløp» på Langsetløkka onsdag 5.okt.

Deltakerutvikling
Ved oppstart for 16 år siden var løpene ment som gode natt-treningsøkter internt i Nydalens SK, og hadde ca 30-40 deltakere på hvert løp de første årene.  Les videre

OCC #2 fra Sagene Skole: 585 startende

Nydalens SK sto for løp # 2 i årets Oslo City Cup fra Sagens Skole tirsdag 12.4.

Det var varmt og godt vårvær i Oslo, og løypeleggerne Thomas Nipen og Louise Oram hadde laget utfordrende og gode sprintløyper.  Det var nok av finurlige utfordringer på kartet ifm. trapper, underganger, broer og gatekryssinger.

occ205

Full fart – rask stempling med Touch-Free

Raskeste løpere langs Akerselva var var Betty Ann Bjerkreim Nilsen, Tyrving og Tim Robertson, Fossum. Ungdomsklassene ble vunnet av Karianne Olsvik Dengerud, Nydalen, og Sander Arntzen, Asker,

Arrangøren hadde lagt opp til bruk av «TouchFree» stempling, Les videre

Touch-Free i Oslo City Cup

Touch-free postenheter og bruk av emiTags tas i bruk på to av løpene i årets OCC. Nydalens SK og Lillomarka OL har investert i nye postenheter foran denne sesongen.

Postenhetene gir Touch-free-kvittering med emitTags. Tag’en på håndleddet vil blinke som kvittering. Samtidig er det fortsatt mulig å benytte vanlige Emit-brikker på de nye postenhetene.

TouchFree1

Les videre

Feil kode – Hva gjør jeg nå ?

170 deltakere stilte til start i Harry Lagerts Nattcup fra Mobekken i Maridalen onsdag kveld.

Løypene var lagt utenom det mest kuperte området innerst i Maridalen, men det var allikevel nok utfordringer i terrenget.  I tillegg var det skikkelig «Natt og Tåke»-forhold; mao. en flott kveld for nattorientering.

Men dette løpet vil bli husket for noe annet. Les videre