Om Torbjørn Kravdal

Mosjonist i H40. Medlem i Gjø-Vard.

Västergötland vant Unionsmatchen 2017

Västergötland vant Unionsmatchen 2017. Foto: Ida Vartia

Västergötland sikret seg seieren foran Akershus og Oslo da Unionsmatchen 2017 ble avsluttet med stafetter søndag. Det ble en svært spennende avslutning på stafetten. Akershus og Oslo stilte et meget godt lag bestående av Lars Young Vik, Pia Young Vik, Teodor Mo Hjelseth og Oda Scheele. Alle fire hadde pallplasseringer dagen før. Les videre

Unionsmatchen 2017 er i gang

Unionsmatchen er en årlig vennskapelig orienteringskonkurranse for 13 – 16 åringer mellom de svenske distriktene Halland-Skåne, Göteborg, Bohuslän-Dal, Västergötland og de norske kretsene Buskerud, Østfold, Akershus og Oslo, Mjøs-O. I år er det Halland-Skåne som arrangerer Unionsmatchen i Kungsbacka sør for Gøteborg.

Les videre

Gjø-Vard-løpet: Ny flott dag ved Skumsjøen

Søndagen 18. september arrangerte Gjø-Vard kretsløp fra samme arena som Nammocupen dagen før. Fornøyde barn- og ungdommer ankom Gjø-Vard-løpet etter O-trolleir og Nammo-samling. Det gjorde også andre løpere i finværet.

I hovedklassene D21 og H21 var premiene et weekendopphold på Skeikampen for en hel familie. I D21 var Elisabeth Ingvaldsen (Nydalen) på hjemlige trakter og løp som ventet inn til en suveren seier. Den tidligere landslagsløperen med en lang merittliste er oppvokst i Gjø-Vard-drakta i barne- og ungdomsårene. Det er også lillebror Håkon Ingvaldsen (også Nydalen) som var med å kjempet om seieren i H21. Her var det imidlertid Vangs Kenneth Bilstad som stakk av med seieren.

Gjø-Vard-løpet 2016: Løypelegger Audun Strandlie diskuterer løypa med Håkon Ingvaldsen (nr 2) og Kenneth Bilstad (sier) i H21.

Gjø-Vard-løpet 2016: Løypelegger Audun Strandlie diskuterer løypa med Håkon Ingvaldsen (nr 2) og Kenneth Bilstad (sier) i H21. Foto: Torbjørn Kravdal

Les videre

Nammocupen avsluttet ved Skumsjøen

I helgen var det avslutning av ikke mindre enn fire ungdomscup’er på Østlandet; Trimtexcupen til Akershus og Oslo, Sport8-serien i Østfold, PWT-cup i Buskerud og Nammocupen til Mjøs-o.

I Nammocupen sto Gjø-Vard orienteringslag som arrangør av finalen lørdag fra idylliske Skumsjøen. Poengsystemet til Mjøs-o gjør at avstandene opp til leder tettes inn slik at den avsluttende jaktstarten blir ekstra spennende. Her er ingen ting avgjort før siste løp er løpt!

Stille før stormen ved vannposten som alle løyper hadde før passering arena

Stille før stormen ved vannposten som alle løyper hadde før passering arena. Foto: Torbjørn Kravdal

Les videre

Gjø-Vard inviterer til o-helg

Gjø-Vard orienteringslag inviterer til o-helg ved Skumsjøen i Gjøvik 17. – 18. september.

Arena ved Skumsjøen begge dager.

Arena ved Skumsjøen begge dager.

Lørdag 17. september står ungdommene i fokus. Da arrangeres finalen i ungdomscupen til Mjøs-o – Nammocup. Dagen etter søndag 18. september arrangeres kretsløpet «Gjø-Vard-løpet» fra samme arena ved Skumsjøen. Her er det mulighet for å hente med seg en meget hyggelig premie hjem. Vinnerne av hovedklassene for kvinner (D21) og menn (H21) får et weekendopphold for en familie på Skeikampen. Det samme gjør to heldige uttrukne startende blant alle deltakere!

Velkommen til Gjøvik og Skumsjøen!

Fire weekendopphold for en familie på Skei i premier på Gjø-Vard-løpet. Foto: Torbjørn Kravdal

Fire weekendopphold for en familie på Skei i premier i Gjø-Vard-løpet. Foto: Torbjørn Kravdal