Drammen Mikrosprint Challenge – DMC-17

I kveld gikk Drammen Mikrosprint Challenge av stabelen for første gang i regi av IF Sturla.
Arenaen var i Bacheparken.

Mikrosprintorientering løper man på kart i stor målestokk. Det var prolog og finale. Individuell start i prologen. I finalen startet deltagerne puljevis de med best resultater i prologen startende sist.

Les videre

Ung o-løper hedret i Drammen

FIKK STIPEND: Ordfører Tore Opdal Hansen delte ut kommunens og idrettsrådets utviklingsstipend til Audun Heimdal og Katrine Haug. (Foto: Borgvald Moen )

FIKK STIPEND: Ordfører Tore Opdal Hansen delte ut kommunens og idrettsrådets utviklingsstipend til Audun Heimdal og Katrine Haug. (Foto: Borgvald Moen )

Hvert år deler Drammen Kommune og idrettsrådet utviklingsstipend for unge og lovende idrettsutøvere fra Drammen, skriver Drammens Tidende i dag på sin nettside (krever innlogging).

Ordføreren hadde invitert 95 målbevisste utøvere, som til dels er ganske unge, til gullmedaljemiddag på Rådhuset. Alle utøverne har tatt gull i NM, Nordisk eller EM i 2015. Det var utøvere i en lang rekke idretter, både lagidretter og individuelle idretter.

Og det var altså skøyteløper Katrine Haug (født 1998) og orienteringsløper Audun Heimdal (født 1997) fra Konnerud som stakk av med de 2 utlyste stipendene, som hver er på 20.000 kroner.

Les videre

NM Sprintstafett med 2 Damer + 2 Herrer

NOFs president Einar Tommelstad melder i kveld på Twitter at formatet på NM Sprintstafett blir det samme som i VM – 2 damer og 2 herrer – uten kvalifisering. NM sprintstafett arrangeres av Wing OK samme helg som NM sprint.

Dermed følger NOF sitt styre argumentene til Anne Margrethe Hausken Nordberg som skrev et innspill til styret tidligere i uken – og publiserte dette på sin webside.