Gi din stemme og din støtte

Husker dere innlegget om o-gruppa i Velledalen IL ? Dette er en nyoppstartet gruppe som holder til i det som populært kalles for et hvitt område. Uten kart, men med ildsjeler.

«Vi har masse planer for 2017 i Velledalen! Vi har fått et nytt kart som er helt tipptoppers!! Og skal arrangere kretsløp der sammen med emblem 21 mai i år, og så skal vi ha en sprint-cup på et nytt sentrumskart:», forteller ildsjel Pernille Ibsen Lervåg.

Nå har du sjansen til å være med på å mobilisere hele o-norge til å gi den nystartede gruppa et løft og et bidrag på veien. Ved å stemme på o-gruppa i Velledalen IL, øker sjansen for at de stikker av med 20.000 kr i støtte fra Systemhus – Brødrene Aursnes AS ønsker å støtte opp om lokale lag og organisasjoner.

Klikk på bildet under for å gi din stemme. Vær obs på at du kan legge til en ny stemme hver dag fram til 1.mars, så husk å gjenta dette hver dag framover

Klikk på linken for å komme til stemmeurnen

 

Flex-O løp – Har du trua ?

Orienteringsforbundet lanserer nytt konsept.

Under kretsledermøtet og fellesseminaret på kompetansehelga førstkommende helg, vil Forenklingsutvalget presentere et arrangementskonsept som de er i ferd med å etablere.

Dette kalles «flexO-løp».

Ler mer her

– Utgangspunktet vårt for arbeidet har vært å stille spørsmålet; hva er et bra o-løp sett fra deltakerens perspektiv?  sier Ingvild Maalen Johansen.

Har du trua ? Bruk diskusjonsforumet og gi din tilbakemelding/hypotese….

Nattorientering populært i Oslo.

Kun finalen gjenstår for Harry Lagerts Nattcup 2016.
harry_logo_noyear
Deltakerrekorden er i år slått to ganger, og har nå passert 200 løpere. De innledenede løpene i årets nattcup  ble avsluttet med «Bonusløp» på Langsetløkka onsdag 5.okt.

Deltakerutvikling
Ved oppstart for 16 år siden var løpene ment som gode natt-treningsøkter internt i Nydalens SK, og hadde ca 30-40 deltakere på hvert løp de første årene.  Les videre

Lanserer analyseverktøyet Livelox i Norge

For en tid tilbake la det svenske orienteringsforbundet (SOFT) og deres Eventor til rette for analyseverktøyet Livelox, og nå har en fått på plass de samme mulighetene også i Norge, med norsk Eventor.

Livelox er en tjeneste som lar deg laste opp din aktivitet for sammenlikning med venner, familie og konkurrenter, og for o-løpere gir det mulighet for analyse av konkurranser og trening.

Les mer

KM lang for Buskerud og 3.løp i PWT cup

pwt_logo buok_logo

Kongsberg OL inviterte til årets KM i langdistanse for Buskerud o-krets.
Det var ett spesielt terreng ved Lauarvann med detaljert kurvebilde, en del tett vegetasjon og varierende løpbarhet.

Kongsberg OL gjennomførte som vanlig ett veldig godt arrangement til stor glede for 231 deltagere.

Løpet var også det 3. av 5 løp i ungdommenes PWT-cup.

Les videre