Flex-O løp – Har du trua ?

Orienteringsforbundet lanserer nytt konsept.

Under kretsledermøtet og fellesseminaret på kompetansehelga førstkommende helg, vil Forenklingsutvalget presentere et arrangementskonsept som de er i ferd med å etablere.

Dette kalles «flexO-løp».

Ler mer her

– Utgangspunktet vårt for arbeidet har vært å stille spørsmålet; hva er et bra o-løp sett fra deltakerens perspektiv?  sier Ingvild Maalen Johansen.

Har du trua ? Bruk diskusjonsforumet og gi din tilbakemelding/hypotese….

Om Kjerraten/Pukerudlinna Challenge !

kjerraten

I Drammen finnes en skikkelig tøff motbakke som mange kjenner som Kjerraten eller Pukerudlinna.  Kjært barn har mange navn!  Dette er en snorrett jernbane/malmbane-trasé  som ble bygget rundt 1868 for å frakte malm fra Konnerudgruvene og ned til Drammenselven ved Pukerud.  Prinsippet var at vognene var festet på en vaier, slik at når de fulle malmvognene gikk nedover, så trakk de de tomme vognene opp.

Les videre

OCC #2 fra Sagene Skole: 585 startende

Nydalens SK sto for løp # 2 i årets Oslo City Cup fra Sagens Skole tirsdag 12.4.

Det var varmt og godt vårvær i Oslo, og løypeleggerne Thomas Nipen og Louise Oram hadde laget utfordrende og gode sprintløyper.  Det var nok av finurlige utfordringer på kartet ifm. trapper, underganger, broer og gatekryssinger.

occ205

Full fart – rask stempling med Touch-Free

Raskeste løpere langs Akerselva var var Betty Ann Bjerkreim Nilsen, Tyrving og Tim Robertson, Fossum. Ungdomsklassene ble vunnet av Karianne Olsvik Dengerud, Nydalen, og Sander Arntzen, Asker,

Arrangøren hadde lagt opp til bruk av «TouchFree» stempling, Les videre

Touch-Free i Oslo City Cup

Touch-free postenheter og bruk av emiTags tas i bruk på to av løpene i årets OCC. Nydalens SK og Lillomarka OL har investert i nye postenheter foran denne sesongen.

Postenhetene gir Touch-free-kvittering med emitTags. Tag’en på håndleddet vil blinke som kvittering. Samtidig er det fortsatt mulig å benytte vanlige Emit-brikker på de nye postenhetene.

TouchFree1

Les videre