Skumringskampen 2017

I høst står en helt ny nattorienteringscup på menyen, og o-venner i alle aldre og nivå ønskes velkommen til å bli med på fem morsomme løp i Asker, Røyken og Drammensområdet. Cupen har visjon om å bestå av uhøytidelige, sosiale og nære løp og avsluttes fra idylliske Blåfjellhytta, hvor det blir premieutdeling og kveldsmat.

Skumringskampen tilbyr tre løyper: A-Lang (5,0 – 5,5 km), A-Kort (3,0 – 3,5 km) og C-løype (2,0 – 2,5 km). Ungdommene har fellesstart og mulighet til å løpe i par, mens seniorer har fri starttid. Løp 2 er tradisjonsløpet Sturlanatta, og der er opplegget noe annerledes. På finalen er det jaktstart for alle klasser.

Se hele innbydelsen her:

http://eventor.orientering.no/Documents/Event/13947/1/Innbydelse

Det første løpet i Skumringskampen arrangeres fra Stinaløkka (Dikemark) mandag 18. september. Påmelding via eventor:

http://eventor.orientering.no/Events/Show/8901

Nattorientering populært i Oslo.

Kun finalen gjenstår for Harry Lagerts Nattcup 2016.
harry_logo_noyear
Deltakerrekorden er i år slått to ganger, og har nå passert 200 løpere. De innledenede løpene i årets nattcup  ble avsluttet med «Bonusløp» på Langsetløkka onsdag 5.okt.

Deltakerutvikling
Ved oppstart for 16 år siden var løpene ment som gode natt-treningsøkter internt i Nydalens SK, og hadde ca 30-40 deltakere på hvert løp de første årene.  Les videre

Om Kjerraten/Pukerudlinna Challenge !

kjerraten

I Drammen finnes en skikkelig tøff motbakke som mange kjenner som Kjerraten eller Pukerudlinna.  Kjært barn har mange navn!  Dette er en snorrett jernbane/malmbane-trasé  som ble bygget rundt 1868 for å frakte malm fra Konnerudgruvene og ned til Drammenselven ved Pukerud.  Prinsippet var at vognene var festet på en vaier, slik at når de fulle malmvognene gikk nedover, så trakk de de tomme vognene opp.

Les videre

Tren smart – den unge idrettsutøver

«Tren smart – den unge idrettutøver» var tittelen på et seminar som ble holdt på Gjøvik tidligere i uka. Arrangør var treningssenteret 360 grader i samarbeid med Sykehuset Innlandet HF og Olympiatoppen Innlandet. Over 100 deltakere fra mange ulike idretter fikk tankevekkende bekymringer fra o-løperene Kristian Holm (Sykehuset Innlandet HF) og Erlend Slokvik (Olympiatoppen Innlandet).

Les mer i Oppland Arbeiderblad (krever abonnement)

Gjø-Vard søker ungdomstrener

Gjø-Vard orienteringslag søker ungdomstrener

Ungdomsgruppa i Gjø-Vard består av en flott gjeng ungdommer med godt humør, hovedsakelig født fra 2000-2002. De varierer i o-teknisk nivå (fra C til B), prestasjoner og ambisjonsnivå, men er ivrige med godt oppmøte på treninger.

Trenerens hovedoppgave blir oppfølging av utøverne på trening med instruksjon, skygging i terrenget og individuelle tilbakemeldinger til utøverne. Videre arbeidsoppgaver etter avtale.

Lønn etter avtale.

Vi håper å få på plass en trener i løpet av høsten 2014.

Alle interesserte bes ta kontakt med Astrid Kravdal (astrid@kravdal.com eller 47846331).