Stolpejakten inn i statsbudsjettet?

En hel million kroner til videreutvikling av Stolpejakten på nasjonalt nivå kan bli realiteten dersom Venstre får det som de vil i budsjettforhandlingene som starter kommende uke. Det er stortingsrepresentant og helsepolitiker Kjetil Kjenseth (V) fra Oppland som kjemper for saken. «Stolpejakta er innovasjon. Vi bør bidra til å utvikle konseptet» sier Kjenseth til Oppland Arbeiderblad. Stolpegeneral Arnfinn Pedersen i Gjø-Vard går med andre ord svært spennende tider i møte.

Oppland Arbeiderblad 31. oktober 2014.

Oppland Arbeiderblad 31. oktober 2014.

Les hele saken i Oppland Arbeiderblad nedenfor.

Felles klubbtur til Smålandskavlen

Glade ungdommer fra Hemin, Fossum, Nydalen og Asker på vei til Smålandskavlen

Glade ungdommer fra Heming, Fossum, Nydalen og Asker på vei til Smålandskavlen

I Akershus og Oslo er samarbeidet med ungdommen velfungerende. I helga har snaut 50 ungdommer og noen ledere fra klubbene Heming, Nydalen, Fossum og Asker deltatt på Smålandskavlen. Her har både det sosiale og det sportslige aspektet vært helt på topp.

Her har det vært lag i D16, H16 og D21 klassene, samt et gubblag med ledere fra Nydalen, Asker og Heming.

Les videre

Legendarisk på Harry Lagert Finalen

Gammel mot ung. Fra jaktstarten i Lokal klassen. En 14-åring ut blandt veteraner i skogmørket. Les på kondis.no hvordan det gikk

Gammel mot ung. Fra jaktstarten i Lokal klassen. En 14-åring ut blant veteraner i skogsmørket. Les på kondis.no hvordan det gikk ….

o-norges utskremte har vært med ungdommen på Smålandskavlen i helgen og har dermed ikke rukket å lage noen reportasje fra avslutningen. Men kondis.no var der og har skrevet en utmerket reportasje som vi mer enn gjerne henviser til.

Kondis: Harry Lagerts Nattcup avsluttet med jaktstart
Resultater
Harry Lagert webben

Feil kode – Hva gjør jeg nå ?

170 deltakere stilte til start i Harry Lagerts Nattcup fra Mobekken i Maridalen onsdag kveld.

Løypene var lagt utenom det mest kuperte området innerst i Maridalen, men det var allikevel nok utfordringer i terrenget.  I tillegg var det skikkelig «Natt og Tåke»-forhold; mao. en flott kveld for nattorientering.

Men dette løpet vil bli husket for noe annet. Les videre