Trollnatta

Trolsk om natten

Start ved Riksarkivet

Start ved Riksarkivet

Leggetid var ikke tema lørdag kveld. Gråvær ute kunne gjøre dørstokkmila høy, men skapte trolsk steming i natten. Orienteringsgruppen i Koll inviterte til Trollnatta lørdag 8. november. Dette er et natt-o for alt fra begynnere til ungdommer. Aldersspennet gikk fra kanskje 3-4 år og opp til 15

Start var ved Riksarkivet. Løypene gikk en sløyfe mot nord og øst mot Langmyra, før det var mål og samlingsplass ved Kollbanen.

Nybegynnerne kunne prøve seg på Trolløypa, som var ca. 700 m lang. Midtveis var det matstasjon med både saft og bål. Uvant kost for o-løpere, som ofte ellers må nøye seg med kaldt vann. Men høyt verdsatt blant kveldens deltakere. Det var tett mellom hodelyktene ute i skogen og mange ivrige barn. Det var også ganske tett mellom postene, så med god hodelykt og refleks på alle postene var det nok relativt grei orientering for de fleste.

De litt eldre kunne prøve seg på mellom eller lang løype. Den siste var ca. 2 km lang. Nytt av året var også en lagkonkurranse for ungdommer.

På samlingsplass var det premier til alle, bål, kafeteria og trekkspillunderholdning. Kvelden ble rundet av med utlodning av uttrekkspremier. Takk til Koll for et morsomt arrangement, og gratulerer med ny deltakerrekord. Les mer om Trollnatta og se flere bilder på Kolls egne web-sider her. Resultater for de lengste løypene og lagkonkurransen på Eventor.

Samlingsplass ved Kollhytta

Samlingsplass ved Kollhytta

 

Spennende opplevelser i mørket

trollnatta

Koll inviterer til nattorientering på Kollbanen på lørdag 8. november

«Vi har 300 t-skjorter klare, gavekort til de 100 første i mål fra Egon og mange uttrekkspremier fra blant annet Swix. Ingen skal gå tomhendte fra Kollbanen, men først og fremst håper vi dette skal gi spennende opplevelser med lykt på hodet i mørket – for alle aldre. De som akkurat har begynt å gå klarer å komme seg igjennom med litt hjelp. For de fra 13  til 16 er det lagkonkurranse, dvs to eller flere kan løpe sammen, og det er fellesstart. Dette er det ikke så mange som har. De som er over 16 kan få en fin start på lørdagskvelden som følge »

Dette melder en entusiastisk løpsleder, Erik Borg, som vi kanskje er mest kjent med løpende rundt på o-løp med penn i hånden og kamera rundt halsen.

Les videre