Lasses første 60 dager

Vår nye generalsekretær Lasse Arnesen tiltrådde som generalsekretær i NOF den 1.november. Hvordan har de (snart) 60 første dagene gått ? o-norge.no planlegger et intervju med Lasse Arnesen. Vi i o-norge.no inviterer alle registrerte brukere til å komme med gode spørsmål til generalsekretæren. Er det noe du lurer på og vil ha svar på ? Nå har du sjansen.

Men kun registrerte brukere på o-norge.no får muligheten. Les om registrering her. Alle som er registrert pr 23. desember vil få en e-post med mulighet for å formulere et spørsmål eller emne man vil ha med i intervjuet. Bruk sunn fornuft her. Husk at generalsekretæren ikke er den som har vedtatt reglene fra siste ting, så kom med spørsmål som det er mulig for generalsekretæren å svare på.

Likelydende spørsmål vil bli ‘slått sammen’ og moderering vil bli foretatt. De innkomne spørsmål og emner vil da danne base for intervjuet som kommer over nyttår.

Svarte natta for ungdommen også !

nigthhawk2015

Day Hawk utgår til fordel for Night Hawk. Arrangøren ønsker å gjøre konseptet lettere å forstå, og innfører samme konsept for alle klassene: Gigantisk massestart på natta og jaktstart på dagen. Og samme løper kan løpe både natt og dag etappe. Ingen forskjell. Voksne som ungdommer…  Gutter som menn … Jenter som kvinner …

Besøk hjemmesiden til Night Hawk, den er griselekker …

Og spre budskapet, dette må flest mulig få oppleve.