GPS-tracking for alle

Svensken Mats Troeng som er  kjent for flere o-tjenester som Win-Splits, QuickRoute och DOMA lanserer nå en ny GPS-trackingstjeneste. Tjenesten som heter Livelox vil laste opp dine GPS-posisjoner i sanntid til en server via en app på mobiltelefon. Det vil også være mulig å benytte en GPS-klokke og laste opp GPS-sporet i etterkant. Tjenesten planlegges lansert i mars/april og vil gi nye muligheter til analyse av treninger og løp.

Les mer hos O-Ringen

Hanne Kvåle – en virkelig Ildsjel

Hanne Kvåle (Brandbu IF og Hadeland OL) var en av 15 finalister blant flere hundre nominerte til årets Ildsjelpris som deles ut Idrettsgalaen. Hun nådde ikke helt til topps, men har nå fått tildelt Diplom. Overrekkelsen fant nylig sted på Brandbu IF’s årsmøte, kan forslagsstiller og prisutdeler Kim Andre Røste Sveen fortelle til o-norge.no.

Hanne Kvåle tildeles prisen for sin innsatts innen fotball, langrenn, orientering, skiorientering og friidrett i Brandbu IF og Hadeland OL. I begrunnelsen for tildelningen kan vi lese at Hanne har bidratt i idrettsmiljøet med ulike verv og oppgaver langt ut over det som kan forventes.

Vi gratulerer Hanne som en av 15 finalister om prisen Årets ildsjel i norsk idrett 2014!