KM-helg ved Mjøsa

Helgen 6.-7. juni arrangeres de to første kretsmesterskapene i Hedmark og Oppland.Oversiktskart

Lørdag ønsker Gjø-Vard o-lag velkommen til KM-mellomdistanse fra Øverby skistadion på Gjøvik.Terrenget har tidligere blitt brukt til blant annet NM stafett i 1993 og testløp/norgescup for junior i 1995. Dagen etter arrangerer Ringsaker o-klubb KM-sprint på flunkende nytt sprintkart i Brummundal sentrum. Løpsområdet er variert og spennende, fra sentrumskjerne til park og mindre skogspartier, og veldig godt egnet for sprint.

Les videre

Pinseløpet på Kongsberg nærmer seg

I pinsehelgen 23.-25. mai arrangerer Kongsberg O-lag de tradisjonsrike Pinseløpene på Kongsberg. Arrangementet vil finne sted på Heistadmoen skistadion hvor det vil være god plass på arena og flott o-terreng. Tradisjonelt har Pinseløpet deltagelse fra svært mange av Norges O-klubber og vi forventer 3000-4000 deltagere fordelt på de tre dagene.

Stemningsbilde fra Pinseløpet 2014 med storskjerm og World Cup.

Les videre

Midnattsolgaloppen 2015

Det blir likevel midnattsolgalopp i år. Det har desverre tatt tid å få dette på plass, men nå har vi imidlertid funnet en løsning. Midnattsolgaloppen 2015 vil gå 3-5. juli i majestetiske Lyngen. Det blir en forenklet galopp, bl.a. med kun tre løp og færre klasser enn normalt. Vi håper likevel at noen vil ta turen til den 25. Midnattsolgaloppen siden oppstarten i 1967. Hjertelig velkommen!