Spektakulært på Høgste Flye

Heidallogo2015Hvordan har egentlig våre o-terreng blitt til?

Onsdag 15. juli finner 3.etappe av Heidalsviku sted på Høgste Flye, det høyeste punktet på veien mellom Nedre Heidal og Murudalen.

Områdene langs Sjoa-dalføret i Gudbrandsdalen er interessante. Ut fra dette området er det lagd mange hovedoppgaver i geologi, først og fremst kvartærgeologi. For hva skjedde under siste istid?

Les videre

Midnattsolgaloppen 2015: Liten, koselig og vakker

Startsted for det første løpet som gikk i Sør-Lenangen. Vilt, ultravakkert og rått.

I går søndag gikk det siste løpet i den 25. utgaven av Midnattsolgaloppen (MG). 120 forhåndspåmeldte løpere pluss rundt 10 løpere som sprang direkteløyper fikk oppleve en liten men koselig galopp i smellvakre omgivelser. Se nyhet på Troms o-krets sin hjemmeside for en oppsummering av galoppen.

I 2017 fyller MG 50 år. Med 99% sikkerhet vil alle løpene gå i Tromsø. Styret i Troms o-krets har ikke formelt fått behandlet BUL Tromsøs søknad, men kretsleder Gunnar Kvaal er innstilt på å tildele jubileumsarrangementet til BUL Tromsø. Klubben har allerede løpsorganisasjonen klar, og venter bare på endelig klarsignal for å kunne starte markedsføringen. I likhet med i 2007 når to av MG-løpene gikk i Tromsø, vil starten på et av løpene bli lagt så sent på kvelden at løperne vil få oppleve å springe i midnattsol.