Den gode sportsånden lever fortsatt ….

Sakset fra Nydalens hjemmeside:

Av og til kommer man opp i situasjoner der man må prioritere annerledes enn hva man hadde tenkt. For eksempel gjelder dette når man treffer en skadet person i et o-løp som trenger hjelp. Å bryte sitt eget løp er nok ikke alltid så enkelt, men heldigvis er det hva de fleste velger å gjøre.

Les mer på Nydalens hjemmeside

 

– The best orienteering experience in life

Skrevet av: Martine Åstebøl

Urban arena på fredagens sprint i bydelen Valentinlyst.

Urban arena på fredagens sprint i bydelen Valentinlyst.

I helga var det duket for Tour de Trondheim i regi av NTNUI. Værgudene var virkelig med oss og bidro til at dette ble en alle tiders helg! Sola skinte, og det virket som både løpere og arrangørene koste seg i løypa og på samlingsplass. Tour de Trondheim bestod i år av sprint fredag, mellomdistanse lørdag og langdistanse søndag.  Navnet på løpet likner ganske så mye på Tour de France, og det er ikke uten grunn;  Det ble delt ut klatre-, sprint- og ledertrøyer i ungdomsklassene (D/H 13-4 og 15-16) og i D/H 17-. Det var bestemt på forhånd hvilket strekk som var klatrestrekk , så det gikk ann å være taktisk og spare krefter til klatrestrekket dersom klatretrøya var det store målet, eller å spare alt til en skikkelig spurt for å prøve å vinne spurttrøya. For å vinne ledertrøya, måtte du rett og slett vinne klassen din sammenlagt for helga.

Les videre

Karttegneren

Kristen Treekrem legger siste hånd på verket for kartet vårt til årets Folloløpet lørdag 12.september. I år med avsluttende fellesstart i Trimtex-cupen. Se og hør Kristen i aksjon i terrenget!

-Et fantastisk terreng, skikkelig villmark, sier en av Norges mest rutinerte karttegnere om dette området. Samtidig snakker Kristen om behovet for flere karttegnere, og utfordrer ungdommen til å begynne med karttegning.

Klikk her for å se filmen i full format ….

Velkommen til Folloløpet 2015!

75-årsjubileum i Hordaland Orienteringskrets markerast med m.a. «nerde»-konkurranse

IMG_8090

slik var juliposten plassert i terrenget

Årets 75-årsjubileum i Hordaland Orienteringskrets markerast med fleire tiltak.

Eitt av desse tiltaka er «månadens post», der det kvar månad i tidsrommet mai-oktober leggast ut ein verdikupong på eit eldre eller nyare O-kart ein stad i Hordaland, og der den som ønskjer å vinne premien, må vere først til å kjenne seg att i eit kartutsnitt på 100×100 meter, og deretter reise ut for «fysisk» å vere først til å hente verdikupongen.

Les videre