Fossum Challenge 2015 – Avlyst !

Løpet av avlyst pga for få deltakere

 

IMG_2237-MOTION

 

Søndag 27. september går den tredje utgaven av Fossum Challenge av stabelen, o-løpet som virkelig tester løpsstyrken til deltagerne. I år er konseptet litt endret og vanskelighetsgraden mer lik det man finner i vanlige o-løp. Det skal fortsatt være mulighet for veivalg på sti, men det er ikke nødvendigvis det beste.

Les videre

Over Skauen

IMG_0985

Eiker o-lag arrangerer det tradisjonsrike nærløpet «Over Skauen» i NM-løypa
fra 1999 på Holtefjell på lørdag 19. september. Start kl 11.00.  Holtefjell byr på åpent flott lavfjell terreng med myrer og noe kupert terreng. Plass til  mange flere deltakere og etteranmelding er mulig helt fram til start, så benytt sjanse til å være med på et realt langløp. Postene er på plass og myrene er våte.

Påmelding og Innbydelse

Sturlanatta – Diplom til verdens tøffeste

Nattløpet på høsten i skogene ovenfor Drammen har lang tradisjon.
Antall deltagere har vært tett opp under 100 for en del tid tilbake og småregn kan ha skremt bort noen denne gangen. 43 modige jenter og gutter i alle aldre samlet seg ved start på Stibolt-krysset. Alle hadde fri starttid bortsett fra de yngste som løp i par.

Spesielt hyggelig var å se at det var like mange deltagere i klassen for det mest erfarne menn som i klassen for helt ferske nattugler. De kom nemlig rett fra nybegynnerkurset for 8-12 åringer.
Les videre

Det er ikke mye som skal til …

Liker du å lese om det som skjer på grasrota i norsk orientering? Lurer du på hva andre klubber gjør i sitt rekrutteringsarbeid? Har du en suksesshistorie? Skal dere snart arrangere løp eller har dere akkurat arrangert løp?

Fortell om det !

Nydalen SK har gjort det, Heming Orientering har gjort det, Konnerud har gjort det, Måren OK har gjort det. Fitjar IL har gjort det.

Nå er det din tur… Velkommen med ditt bidrag. Les om hvordan du gjør det her

Har du noe annet på hjertet eller som du lurer på? Bruk diskusjonsforumet, der har ikke nettrollene tilgang …