Spennede i Unionsmatchen

Per Clemet Wisløff, AOOK og Asker SK holder ikke noe tilbake i spurten ...

Per Clemet Wisløff, AOOK og Asker SK holder ikke noe tilbake i spurten …

Unionsmatchen ble i dag avviklet i Sørkedalen med Fossum IF som arrangør. Det var det beste ungdommene som konkurrerer mot hverandre mellom de svenske distriktene Halland-Skåne, Göteborg, Bohuslän-Dal, Västergötland og de norske kretsene Buskerud, Østfold, Akershus og Oslo, Mjøs-O (fra 2016). Det konkurreres i klassene H/D 13-14 og H/D 15-16 år.

Les videre

Mjøs-o ungdommer til Unionsmatchen

For første gang skal Mjøs-o delta i Unionsmatchen. I går kveld var mange av Mjøs-o’s løpere samlet til andre løp i Nammo-cupen i Lillehammer sentrum. Det var god stemning blant ungdommene som gleder seg til turen, løpene og til å bli kjent med andre flotte norske og svenske ungdommer!

Unionsmatchen arrangeres kommende helg av Akershus- og Oslo o-krets. Fossum IF er teknisk arrangør. Les mer om Unionsmatchen.

Mjøs-o ungdommer gleder seg til Unionsmatchen

Mjøs-o ungdommer gleder seg til Unionsmatchen. Foto: Torbjørn Kravdal

Les mer om hvordan det gikk i Nammo-cupen hos Kondis.no.

Foll-o-karusellen starter med fartsfyllt SPEED-O

SPEED-O-løypa for første Foll-o-karuselløp på Ås

SPEED-O-løypa for første Foll-o-karuselløp på Ås

Foll-o-karusellen er sannsynligvis en av de nåværende nærløpsseriene med lengst historie (startet i 1982) og den er fortsatt i utvikling. I årets utgave tilbys løperne en kjapp og kort runde som bonus til de ordinære løypene; SPEED-O. Den kan brukes som Småtrollrunde, oppvarming, instruksjon eller ekstra overfartstrening etter at konkurranseløypa er gjennomført. Den første av fem Foll-o-karuselløp går på Ås denne uka.  Les videre