Klar melding til OPN fra Lars Eid Nielsen

Et eget kart til Geir Nilsen. Bilde: Nydalen SK kartarkiv

Et eget kart til Geir Nilsen. Bilde: Lars Eid Nielsens kartarkiv

I det siste har OPN fokusert på de åpne kartarkivene som finnes på internett, med spesiellt interesse for Nydalens SK’s åpne kartarkiv. Dette har åpenbart skapt visse reaksjoner og Lars Eid Nilsen i Nydalen SK har da skrevet en hilsning i kartarkivet. Den bør kanskje leses av flere. Det er jo litt trist hvis uthenging av noen dårlige veivalg skal skremme enkelte o-løpere fra å legge ut sine kart, med fare for å bli publisert i en helt annen kontekst enn det opprinnelig var ment å være.

(Oppdatert med en presisering om at det er personen Nielsen og ikke klubben som gir klar melding)

Les mer her

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.