Relansering av verdensrankingen

Etter et par måneders arbeid kan Det internasjonale orienteringsforbundet (IOF) presentere sin nye verdensranking. Innledningsvis vil denne nye verdensrankingen bare være for fot-orientering, men sykkel-o og ski-o kommer etter i løpet av året.

I følge Norges orienteringsforbund er det viktig at alle løpere selv sjekker at deres egen navneinformasjon (navn) er korrekt. Helt konkret gjelder dette staving av for- og etternavn, fødselsår og nasjonalitet.

Les mer på Norges orienteringsforbunds nettsider (kilde).

Dette innlegget ble publisert i Nyheter av fotosnorre. Bokmerk permalenken.

Om fotosnorre

Snorre Veggan. O-løper, stisyklist og hobbyfotograf. Er medlem i Oppsal orientering, men har vært innom mange klubber siden jeg begynte med orientering i 1982. Har egen fotoblogg: http://www.fotosnorre.no/.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.