Vagleskogstafetten

ganddal-1

Nok en gang har Ganddal IL arrangert løp i Vagleskogen. Denne gangen var det den legendariske Vagleskogstafetten som gikk av stabelen. 250 stafettløpere fordelt på 91 lag konkurrerte i løypelegger Oddvar Taksdals gode løyper. Løperne fikk kjørt seg i det lettløpte, men kuperte terrenget. Arrangementet er faktisk to stafetter som arrangeres samtidig: en for aktive løpere og en for bedriftsløpere. Stafetten arrangeres av Ganddals 16 Jukola/Venla-deltagere

Denne herlige gjengen hvilte ikke lenge etter hjemkomsten fra Finland

Denne herlige gjengen hvilte ikke lenge etter hjemkomsten fra Finland

6 lag stilte i klassen DH11/12. Her gikk Ålgård Orientering av med seieren etter meget gode løp av Ane og Ida Sofie Nevland. Denne klassen var faktisk en av de få klassene uten diskede løpere så barna er flinke til å sjekke postkoder. I klassen 13-16 var det bare to lag. Her vant Ganddal IL da Sandnes sitt lag dessverre ble disket.

ganddal-2

 

I de eldste klassene H165 og D165 var det henholdsvis Ålgård Orientering og Stavanger Orienteringsklubb som vant. D17 tok to jevne og gode Sandnes-lag dobbeltseier. I H17 ledet Ålgård orientering fra start til mål, men ble dessverre disket pga en feilstempling og hjemmelaget Ganddal rykket dermed opp til førsteplass. I bedriftsstafetten stilte hele 66 lag. I tillegg til 250 stafettløpere løp 130 løpere individuelle løyper så det var en livlig dag i skogen.

Resultatliste stafett på Eventor     Individuelle klasser

Tekst og bilder : Vibeke Lamark

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.