Lind og Lucasen vant O-land sammenlagt

Anne Johanne Lind (Nydalen) og Håvard Lucasen (Ås-NMBU) vant ikke uventet O-land sammenlagt i senoirklassene. Lind tok sin tredje strake seier, mens Lucasen også i dag måtte se seg slått av Anders Tiltnes (Tyrving) som ikke løp første dag av O-land.

Over 300 deltakere fikk i dag prøvd seg i skikkelige langdistanseløyper i nærmest snaufjellaktig terreng opp mot 700-800 meter over havet. Totalt har O-land hatt 900 starter over tre dager. Alle løyper fra de tre dagene finnes på Eventor.

o-land_3

Årets O-land var det 31. arrangementet. Etter at O-land ikke var blitt arrangert en periode, blåste Jens Harald Fossheim fra Rudsbygd og Gjø-Vard liv i arrangementet igjen for to år siden. Neste år er planen at O-land vil bli arrangert i forbindelse med Heidalsvikua og Raphamnløpet i midten av juli. Ildsjel Hans Wærp fra Viul i Buskerud har fått igang o-aktivitet i Heidal ved å lage kart og arrangere Heidalsvikua. Raphamnløpet i Rondane står ekteparet Berit Eskerud og John Vegard Lunde fra Lillehammer bak. Detaljer rundt antall løp og annet er ikke klart enda, men det planlegges løp i midten av juli forteller Jens Harald Fossheim til o-norge.no. Det ligger godt til rette for meget spennende o-terreng i Gudbrandsdalen for neste års O-land.

De siste års O-land

32 2016 Gudbrandsdalen
31 2015 Hadelandsåsen Hadeland o-lag
30 2014 Gjøvik/Toten Gjø-Vard o-lag
29 2013 Skei/Austlid Rudsbygd il/Gjø-Vard o-lag

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.