5 tanker om “Livelox klar i Sverige

  1. Hei,
    Jeg mailet med Mats Troeng (utvikler) i mars og han sa bl.a. dette den gangen:
    «Vi har definitivt tänkt på Norge. Det kommer att finnas stöd för både svenska, norska och australiensiska Eventor.».

    • He, he … etter å testinga mi tidligere, der jeg fikk logga meg på med min svenske Eventor-ID så har jeg ikke seinere tenkt på å sjekke om jeg kunne logge meg inn med min norske bruker, så takk for oppdateringa :-)

  2. Jeg har logget meg på med norsk Eventor bruker. Funker fint. Man kan se egne spor gratis, men må betale for å se andres. Det er litt spennende å se om folk vil betale for å se andre uten å få prøve først… Kanskje man burde fått 30 dagers trial, Mats ???

    Første skudd er gratis ….

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.