Regner med rundt 100 påmeldte til Midnattsolgaloppen 2015

Midnattsolgaloppen (MG) 2015, som ble reddet i siste liten, avvikles neste helg i majestetiske Lyngen. Arrangøren Troms o-krets er fornøyd med at det pr i dag er påmeldt rundt 90 deltakere.

Påmeldingsfristen går ut førstkommende mandag ved midnatt, og pr i dag er 4 nasjoner representert på startlisten: Norge, Sverige, Finland og Sveits. Arrangøren regner med at flere påmeldinger vil komme, og selv om årets MG ser ut til å bli galoppen med dårligst deltagelse siden oppstarten i 1967, så er det ingen skuffelse å anspore. Fordi det ikke ble klart før i april i år at det ville bli MG i år, så har Troms o-krets ikke hatt forventninger om stor deltakelse.

Årets galopp er nummer 25 i rekken. I 2017 fyller MG 50 år. Det vil bli en stor ramme rundt galoppen i 2017. Flere klubber har meldt sin interesse for å være arrangør, og det ligger an til at i alle fall to løp vil gå i Tromsø. Kretsen vil ta en endelig avgjørelse de nærmeste dagene.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.