Sol og sommer på Sørlandsmesterskapet

Pallen i H21

Pallen i H21

Sørlandsmesterskapet i langdistanse ble arrangert i Søgne på nytegnet kart. Sist gang terrenget ble brukt til et større arrangement var i 1996 da Sørlandsgaloppen med innlagt world-cup testløp ble arrangert samme sted.

Været var det samme som i 1996: Varmt og strålende solskinn. 109 løpere stilte til start i et krevende og variert terreng.

Vegard Danielsen og Christine Michelsen vant seniorklassene, mens den dobbelte vinneren fra Hovedløpet, Marius Aurebekk tok  en oppskriftsmessig seier H 15-16.

Hovedløpsvinneren på langdistansen i H16 stilte i seniorklassen og havnet under 20 minutter bak vinneren. Imponerende av unggutten, i det tunge terrenget!

Christine M

Det skilte bare 1,5 min fra Vegard Danielsen og ned til Martin Hubmann på sølvplass. Ingen av dem hadde noe særlig bom å snakke om. Martin hadde ikke bommet på postene, men hadde hatt litt problem med å finne optimale trasêer på  strekkene.  Vegard var fornøyd med å få til et bra løp, etter å ha vært 6 minutter bak Martin og Hans Gunnar tidligere i uka.  Bronsevinner Christian Bøen hadde også bra fart i terreng som nok ikke passer løpsteknikken hans så bra, men han hadde for mye bom til at han kunne true Vegard og Martin.

Langløypa del 2

Langløypa damer

Herreløypa

Herreløypa

 

 

 

 

 

 

Martin tapte et snaut minutt med å gå rett på til 1.posten, mens begge to hadde et lite tidstap hver på småstrekkene 8-12. Vegard tapte litt på å gå venstre på sti til 17. Bortsatt fra dette så leverte begge to solide løp og kan gå med selvtillit inn i høstsesongen.

Resultatliste

 

Løpsleder var Roy Birkeland og Leiv-Terje Arnevik var løypelegger.

Innlegget er levert av Leiv-Terje Arnevik

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.