Lillomarka Nord/Sør 10. oktober

For alle som vil ha noen kilometer i beina før Blodslitet eller bare vil ta søndagsturen på forskudd. Lørdag 10. oktober arrangerer Lillomarka OL i samarbeid med Oslostudentenes IK og IL GeoForm gjennomløpnings løpet Lillomarka Nord/Sør.

MG_5974

Løpet er en langdistanse hvor det er mulig å løpe 15 km, 10 km og 4 km. De to lengste løypene har start fra Snippen stasjon og mål på Lillostua, klubbhuset til Lillomarka. Den korteste løypa går direkte fra klubbhuset.

Løypene går dermed på kryss og tvers av hele Lillomarka. Løypene er lagt opp slik at postene har C-vanskelighetsgrad mens strekkene byr på en del veivalgs problematikk. Dette gjør det både krevende og lett på samme tid.

Klasseinndelingen er per løype og det er fullt mulig å løpe sammen. Starten for alle løyper går samtidig i fellesstart. Kl. 11 for de to lengste og kl. 12 for den korteste. Det er litt å gå til start for å unngå de verste bakkene på starten av løypa. Dette er et løp som passer for både skiløpere som skal ha en langtur og o-løpere som vil ha en tur på kart. Alle er hjertelig velkommen.

Start er lett tilgjengelig med tog fra Grefsen stasjon kl. 09:50 eller Kjelsås stasjon kl. 09:55. Mål er som kjent ikke på samme sted som start og om man reiser med bil er det mulig å parkere ved Lillostua og ta buss 31 fra Trondheimsveien til toget.

Underveis vil det værre drikkepost med fotograf, muligens samme person, og i mål venter gratis grillpølser og saft til alle.

Påmelding gjøres i Eventor innen Tordag:
http://eventor.orientering.no/Events/Show/6073

Mer info om løpet finner du på Eventor. Om du vil se litt på stemninga fra i fjor inkludert kart kan du sjekke ut denne saken: http://lillomarka.no/2014/10/11/eventyret-lillomarka-nord-sor/

Velkommen!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.