OK Sør arrangerte skoleorientering i Randesund

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I uke 21 arrangerte OK Sør skoleorientering for tre skoler i Randesund; Strømme, Kringsjå og Dvergsnes for elevene i femte, sjette og syvende klasse. Arena for arrangementet alle dager var Sukkevann Idrettspark. Elevene syklet hit fra sine respektive skoler sammen med en lærer.

2-3 pensjonister fra klubben var med å arrangerte hver dag. Det var lagt ut 15 poster, og elevene skulle klare så mange poster som mulig i løpet av 30 minutter. Postene som lå lengst ute ga mest poeng. Noen klarte 5 poster, mens andre klarte alle postene. Rekorden for alle postene var 14 minutter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var mange blide unger å se, og alle la ned en stor innsats. Lærerne hadde fått tilsendt en beskrivelse av opplegget, som de hadde gått gjennom sammen med elevene. I tillegg hadde lærerne gitt en grunnleggende innføring i bruk av kart. Det ble ikke brukt kompass siden postene var lagt langs klare ledelinjer. Det ble brukt Emit for å registrere postene. Elevene kunne velge om de ville løpe to sammen eller individuelt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lærerne takket OK Sør for et fint opplegg, og kanskje ser vi mange glade og ivrige unger igjen på Sukkevann i 2017.

Tekst og bilder:
Helge Kristensen, OK Sør

kart

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.