Lillomarka Nord/Sør – smak på indrefileten i Lillomarka


Søndag 15. oktober er det klart for det årlige Lillomarka Nord/Sør. Løpet som traverserer Lillomarka fra nord til sør. Løypene er på henholdsvis 10 og 15 km med start på Snippen og mål på Lillostua, Lillomarka OLs klubbhus på Ammerud.

Løpet starter med felles oppvarming fra Snippen stasjon til startstedet litt opp i skogen. Siden man løper opp til start blir det også «nedover» til mål. Fra startstedet blir det fellesstart for de to klassene med 5 minutters startinterval. Det ligger an til fantastisk vær og nydelig terreng.

Løypelegger Jens Olav Kløvrud hadde følgende å si om årets løyper.
– Målet er å by på flest mulig veivalgsstrekk der det er mulig å bruke mye sti. Men samtidig gi mulighet for fullblods o-løpere å løpe mere utfordrende traseer som kan lønne seg om orienteringen sitter.

– Vi håper å kunne by på nye utfordringer i Lillomarka selv om løpet har vært arrangert fra samme utgangspunkt før. Men vi lover å gjøre god nytte av Lillomarkas indrefilet.

Det blir drikkepost etter henholdsvis 10 og 5 kilometer, der blir det også kartbytte. Lillomarka Nord/Sør skal være et sosialt løp hvor samløping oppfordres. Ta med en sporty venn eller kollega og vis dem hva orientering handler om i nydelige omgivelser.

Lillomarka Nord/Sør blir en perfekt oppladning for Blodslitet som går helgen etter og en fin nedjogging for de som har deltatt på Harry Lagert finalen fredagen i forveien.

Påmelding i Eventor innen torsdag 12. oktober. Det er også mulig å melde seg på uten Eventor bruker, så venner eller kolleger som ikke løper orientering kan være med på en «helaften» i Lillomarka. Selvsagt også muligheter for direktepåmelding på start, så lenge kartbeholdningen rekker. Send gjerne en mail i forveien om du ikke rekker fristen så er du garantert et kart.

Merk også at det blir en 4 km kortvariant direkte fra Lillostua på Ammerud. Løypa går rundt Alunsjøen. En flott tur i nydelig terreng for de som synes 10 km blir for dristig.

Full innbydelse og kartutsnitt fra tidligere år finnes på Eventor.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.