Trondheim Open – sprintløp

Trondheim Open er et arrangement med 3 løp fra fredag til søndag. Helga startet i strålende vær på fredag med sprintløp arrangert av Nidarøst på Charlottenlund med over 230 på startlisten. Verd å merke seg var 2 deltagere fra Bodø og hele 68 deltagere fra Freidig

Løyper gikk i hovedsak i boligstrøk, men med mye grøntareal og noen skogsområder. Det er for tiden mye byggearbeid i området og det ble derfor flere skraverte og forbudte veivalg, noe som førte til ekstra utfordringer for noen.

Kvinnenes seniorklasse ble vunnet av Emma Arnesen, Byåsen foran Mari Støen Gussiås fra Molde og omegn IF.

Senior for herrer ble vunnet av Håvard Sandstad Eidsmo fra Freidig 27 sekunder foran Per Harald Löfgren Johansen fra Varegg. I juniorklassene vant Lene Berg Hanssen 17-18 klassen og Tilla Farnes Hennum 19-20 år. For gutta vant Vegard Kittilsen i 17-18 årsklassen med 2 sekunder og Oscar Lyngen i 19-20 år.

Nå følger en helg videre i mer knallvær med mellom og langdistanse ved Solbakken skole arrangert av Wing OK.

Resultatliste

Foto og tekst: John Petter Gåsvik

Vegar Kittilsen vinner H 17-18

1. plass D19-20 Tilla Farnes Hennum, Asker skiklubb

2. plass D19-20 Anniken Eriksrud Karlsen NTNUI

1. plass H50 Rune Stræte, Wing OK

1.plass H60 Kjell Maroni, Byåsen IL

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.