Sesongåpning i orientering neste helg

I år er det mellomdistanse på programmet begge dager.

Larvik Orienteringsklubb og Sandefjord Orienteringsklubb arrangerer Vestfold 2-dagers neste helg, altså siste helg i mars. Som vanlig er det et arrangement der Sandefjord OK arrangerer ett løp, og Larvik OK det andre.

Sandefjord arrangerer på Østerøya på lørdag, med arena i Skjellvika, nede ved sjøen. Sandefjord arrangerer dessuten et lite nattløp fredag kveld, i Marum like sørvest for Sandefjord («Marumnatta»). Larvik står ansvarlig for løpet på søndag – den 31. mars. Dette foregår i Dolviskauen, et meget krevende og bra skogsterreng, til tross for at det er nær kysten. Her ble det arrangert NM junior i 1999, og Hovedløpet i 2015.

På Østerøya er det nå helt bart, og flotte forhold! Vi har hatt en vinter med ganske mye snø, men det er nå nesten bart i terrenget ute i Dolviskauen også. Generelt er det helt bart og fint i terrenget, men det ligger noe snø enkelte steder, primært i åpne områder. Det er meldt om bra vær de neste dagene, og ikke minst neste helg!

Påmelding i Eventor, ordinær påmeldingsfrist er tirsdag 26. mars 2019 klokken 23.59.

Vestfold 2-dagers, Innbydelse
Marumnatta
Vestfold 2-dagers, Påmelding lørdag
Vestfold 2-dagers, Påmelding søndag

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.