Vil du være med i redaksjonen til o-norge.no?

Det er nå opprettet en redaksjon i o-norge.no, og den har allerede flere medlemmer. Det er ganske uformelt, men det er fornuftig at alle som ønsker å bidra med stoff kan forholde seg til en publiseringsplan slik at man ikke får innlegg som overlapper hverandre eller om samme arrangement. Videre er det fornuftig med noen kjøreregler og ev. interne diskusjoner i redaksjonen.

Det er ikke noe krav om å delta med noen minimumsmengde av innhold, men mer at man kan kommunisere internt i redaksjonen og vite hva som ligger i planen av artikler og innlegg.

Det finnes som nevnt noen i redaksjonen allerede, men vi håper flere melder seg inn. Så vi ønsker at alle som vil bidra med stoff både på kort og lengre sikt om å melde seg inn ved å sende en e-post til admin ( at ) o-norge.no. Vi trenger flere bidragsytere, nå har du sjansen til å fortsatt holde liv i o-norge.no.

Det vil inntil videre være mulig legge til innlegg for registrerte brukere, men disse innleggene må godkjennes av en i redaksjonen først.

7 tanker om “Vil du være med i redaksjonen til o-norge.no?

  1. Tusen takk for initiativet til en ny og saklig og faglig o-side! Jeg kommer til å følge med og sikkert også «mene noe» innimellom – og allerede nå: Velkomstsiden har et fint bilde fra o-miljøet, men både bildet og designen for øvrig gjør at jeg må rulle skjermen for å komme til innholdet. (Tror ikke jeg har så halvgæærn «målestokk» på skjermen heller, så det er ikke grunnen.) Det bør dere gjøre noe med.

        • Bedre, men se gjerne videre på muligheten for å fjerne alt hvitt over bildet. Som PØK skriver så kan søkboksen med fordel dyttes ned under bildet, i høyre stolpe. På sikt kanskje vurdere et annet tema enn standard wordpress også, men det er et litt større arbeid ettersom det lett får konsekvenser … [og det er vel en diskusjon som passer under «Utvikling» i forumet når snøen har lagt seg ;-)]

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.