Nettstedsregler

Dette nettstedet er for og av o-løpere. Alle som ønsker at dette nettstedet skal inneholde noe, må bidra med innhold selv. Vil du være med å skape noe her gjør du følgende:

  1. Registrer deg og oppgi ditt fulle navn. Du registrerer her 
  2. Send en e-post til admin (krøll alfa) o-norge.no og du vil da bli oppgradert til Redaktør
  3. For å lage en innlegg må du logge på og deretter velge Legg til, Innlegg i den lille menyen helt øverst i på nettsiden. Husk å merke innlegget med rett kategori
  4. Kun personer som oppgir sitt fulle navn vil bli oppgradert
  5. Dersom du ønsker å ha ditt eget profil-bilde, kan du gjøre det via knytting av profil-bilde til din e-postadresse via denne gravatar-tjenesten

Regler for god oppførsel

Det er en god ide å lese f.eks Dagbladets artikkel om nettvett i forum. Vi synes dagbladet har gode debattregler og de skriver :

Velkommen til debatt med utgangspunkt i artikkelen ovenfor. Tenk gjennom hvordan du vil framstå i det offentlige rom. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre i kommentarfeltet. Hensikten med en debatt er å bidra til å berike ordskiftet i det offentlige rom. Vi vil ikke ha trakassering, trusler og hatske meldinger i våre kommentarfelt. Upassende kommentarer eller innlegg vil bli moderert.

 

En tanke om “Nettstedsregler

  1. Tilbaketråkk: o-norge.no

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.