Adelskalender natt-NM

Hjem Forum Åpent forum Adelskalender natt-NM

Dette emnet inneholder 1 svar, har 1 deltaker og ble sist oppdatert av  Stein Blomseth 5 år, 1 måned siden.

 • Forfatter
  Innlegg
 • #655

  Stein Blomseth
  Deltaker

  Mange legender å finne i Natt-NMs adelskalendere på orientering.no, og det kan bli endringer på listene etter lørdagens løp. AMHN vil med seier i dameklassen klatre til 2 plass, like bak Elisabeth Ingvaldsen.
  Det er langt frem til Sigurd Dæhli på toppen av herrenes liste, men Anders Nordberg kan ta 2. plassen fra Tore Sandvik, som også stiller på lørdag.
  Grunn til å tro at løypelegger Håvard Tveite har lagt løyper som ikke passer så godt for Håvard Lucasen, siden de to Håvardene bytter plass på legendelista hvis Lucasen har klaff i år.
  En thriller, rett og slett.


 • #1272

  Stein Blomseth
  Deltaker

  Har vært enorm pågang etter statusoppdatering på denne saken, så her kommer den.
  Som forutsett av den forutseende innsenderen klatret AMHN til 2. plass, med gode muligheter for å innta topplasseringen i løpet av et år eller to.
  Likeledes kapret Anders Nordberg andreplassen på herrenes liste, som varslet. Langt fram til Sigurd Dæhli, men jeg tipper han ikke gir seg helt ennå.
  Den evigunge løypelegger Tveite klarte å legge løyper som passet særs dårlig for svaksynte mosjonister, men de passet godt for Lucasen som dermed passerte Tveite på lista. Hahahaha!
  Tipper vi ser Lucasen på topp tre ganske raskt.


Du må være innlogget for å svare på dette emnet.