Storskjerm på Harry Lagerts Finalen

GPS tracking på 'storskjerm'. Riktig spennende for oss tilskuer

Ny kreativ vri fra Nydalens produktive arrangører. Smart å utnytte nattens mulm og mørke og sette opp projektor med GPS trackingen. Det ga en helt ny opplevelse på samlingsplass og alle tilskuere samlet seg rundt storskjermen.

Resultatliste – GPS Tracking

Klassevinnere:
Legendar : Elias T. Mølnvik, Fossum
Ola og Kari : Kasper Fosser, Heming
Lokal : Sander Arntzen, Asker SK

Harry Lagerts finale med GPS tracking

hagerts finale

Den populære nattcupen i Oslo har sin finale på førstkommende fredag. Nytt av året er at det vil bli GPS tracking i Legendarklassen. Her skal løperne ut på en 14 km nattløype med jaktstart basert på de innledende kvalifiseringsløpene. Klasser for 10 km jaktstart og 6 km jakstart går ut fortløpende ut over kvelden. Det er også en rekruttklasse for de aller ferskeste o-løperne. I Eventor ser man at det er påmeldt 186 løpere. I PM kommer det også fram at det tradisjonelle bålposten er på plass …

Startlister og PM

Hjemmeside for arrangementet

 

Snart klart for høstens positive inneaktiviteter!

Menyen er klar for både kompetansepåfyll og -utveksling i ulike fora og diskusjoner og evt vedtak rundt kursen videre for o-Norge. Arrangørseminar, rekrutteringsturne og kompetansehelg er viktige arenaer for å bli inspirert til å gjøre ting enda bedre. Selv om ikke listen med vedtaksaker på Kretsledermøtet 20.11. er kommet enda, er kretsene invitert til å forberede diskusjon rundt en del sentrale tema. Les videre

O-boka 2015

O-boka 2015

O-boka 2015

O-boka er også i år klar til Blodslitet i Fredrikstad. Den 13. utgaven inneholder 650 bilder og enda flere kart enn tidligere, hele 60 i tallet. Erik Borg og Vidar Benjaminsen lover bilde av så å si alle norske ungdomslag på Tiomia, alle deltakerne på O-landsleiren og nesten alle norske lag på Jukola.

O-boka 2015 kan bestilles gjennom en rekke klubber, kjøpes direkte på Blodslitet eller bestilles på nett.

2-mila i Asker

2-mila

For de som vil løpe skikkelig langt og synes Lillomarka Nord/Sør blir for puslete, så er det muligheter til en skikkelig langtur i Askers 2-mila løp på søndag 11.oktober. Det er også mulig å bruke Lillomarka Nord/Sør som oppvarming, mulighetene er mange….

Det er også muligheter for kortere distanser; halvmila og 1-mila

Invitasjon og påmelding i Eventor