Mjøs-o ungdommer til Unionsmatchen

For første gang skal Mjøs-o delta i Unionsmatchen. I går kveld var mange av Mjøs-o’s løpere samlet til andre løp i Nammo-cupen i Lillehammer sentrum. Det var god stemning blant ungdommene som gleder seg til turen, løpene og til å bli kjent med andre flotte norske og svenske ungdommer!

Unionsmatchen arrangeres kommende helg av Akershus- og Oslo o-krets. Fossum IF er teknisk arrangør. Les mer om Unionsmatchen.

Mjøs-o ungdommer gleder seg til Unionsmatchen

Mjøs-o ungdommer gleder seg til Unionsmatchen. Foto: Torbjørn Kravdal

Les mer om hvordan det gikk i Nammo-cupen hos Kondis.no.

Foll-o-karusellen starter med fartsfyllt SPEED-O

SPEED-O-løypa for første Foll-o-karuselløp på Ås

SPEED-O-løypa for første Foll-o-karuselløp på Ås

Foll-o-karusellen er sannsynligvis en av de nåværende nærløpsseriene med lengst historie (startet i 1982) og den er fortsatt i utvikling. I årets utgave tilbys løperne en kjapp og kort runde som bonus til de ordinære løypene; SPEED-O. Den kan brukes som Småtrollrunde, oppvarming, instruksjon eller ekstra overfartstrening etter at konkurranseløypa er gjennomført. Den første av fem Foll-o-karuselløp går på Ås denne uka.  Les videre

Ungdommen i fokus på Knut Valstads Minneløp

Askergutta i H16 hadde det bredeste smilet i dag ....

Askergutta i H16 tok dobbeltseier og hadde det bredeste smilet i dag ….

Oppsal orientering fikk ikke mye hvile etter at 15-stafetten var gjennomført. Her måtte poster flyttes og gjøres klar for Knut Valstads Minneløp.

Terrenget var stedvis krevende og skilte de beste o-teknikerne fra de ikke fullt så gode o-teknikere …

Les videre

Fossum vant 15-stafetten

Borger Melsom gjorde jobben på ankeretappen

Borger Melsom gjorde jobben på ankeretappen

37 lag var påmeldt 15-stafetten og ble gjennomført fra arena på Lutvann skole. Det var spennende gjennom hele stafetten med skiftende ledelse mellom Halden, Nydalen og Fossum.

Unge Halvor Tørnqvist Halden gikk ut i ledelsen på nest siste etappe, med veteranen Leif Størmer fra Fossum jagende bak. Ungdommen måtte vike for erfaring og Leif Størmer kunne sende Borger Melsom ut i ledelsen på siste etappe. Og det holdt helt inn.

(Oppdatert med resultatliste og flere bilder)

Les videre

Nye muligheter i Østfold

Snublet over en invitasjon som jeg sprer videre :

Vi i Gimle IF fant ut at det er alt for få løp i helger i Østfold (kun de 4 store løpene i begynnelsen av mai), derfor fant vi ut at vi skulle arrangerer et lite kretsløp, og det er nå på søndag. Så derfor vil jeg bare minne på dere på at det er fristart i alle klasser mellom 1100 og 1230. Kanskje dere møter på verdens beste franskmann i skogen også

Påmelding og mer informasjon i Eventor