Velkommen til o-norge.no

Vennligst les gjennom Nettstedsreglene med en gang

Ønsker du å bidra med innhold ? Registrer deg og logg inn. Om du ønsker å lage innlegg på hovedsiden må du sende brukernavnet ditt til admin ( at ) o-norge.no, så får du oppgradert din tilgang. For de som oppgir fullt navn under registreringen, vil man automatisk få tilgang til å legg ut innlegg, men de må først godkjennes av administrator.

For å starte en diskusjon er det tilstrekkelig å være registrert, men du må være pålogget først

En tanke om “Velkommen til o-norge.no

  1. Endelig et forhåpentligvis ryddig nettsted for alle O-løpere i Norge. Jeg heier på O-Norges hårete mål og dette forumet kan gi klubber og ildsjeler de ideer og push som trengs. På tide at O-Norges gode krefter kan boltre seg på en positiv måte. Tiden for «muppeters på balkongen» er over!

    O-hilsen
    Owen J. Westergård
    Varegg

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.