Sørløpene 16-17 april – sammenhengende siden 1982

De beste lørdag i H15-16, vinneren David Runde i midten, nr. 2 Kristian Pytten til venstre og nr.3 Jonas Myhre til høyre, alle fra KOK.

De beste lørdag i H15-16, vinneren David Runde i midten, nr. 2 Kristian Pytten til venstre og nr.3 Jonas Myhre til høyre, alle fra KOK.

OK Sør har arrangert Sørløpene sammenhengende siden 1982. Denne gange var samlingsplassen for løpene på lørdag og søndag lagt til skytebanen ved Farvannet i Tveir. Det var flest deltakere i Mellomdistanse på lørdagen, med ca 30 løpere i H 21. Gledelig var det også at endel nybegynnere hadde funnet veien.

Lørdagen var det vel 120 løpere som tok utfordringene i løypene på Lømslandsheia. Det var litt færre løpere i langløpet på søndag. Da var det busstransport til start, noe som gjorde sitt til at hele kartet ble utnyttet. Vinneren i H 21 på lørdagen var Marius Pytten fra Kristiansand OK, og på søndagen vant sørlendingen Petter Marki Erichsen fra Varegg.

Vinneren lørdag i H21 Marius Pytten i midten, nr. 2 Holger Hott til venstre og nr.4 Sebastian Daland til høyre, alle KOK. Marius og Sebastian løper egentlig i H17-18. Nr.3 Jarl Magnus Berge, SSOK var ikke på premieutdelingen.

Vinneren lørdag i H21 Marius Pytten i midten, nr. 2 Holger Hott til venstre og nr.4 Sebastian Daland til høyre, alle KOK. Marius og Sebastian løper egentlig i H17-18. Nr.3 Jarl Magnus Berge, SSOK var ikke på premieutdelingen.

Resultater Lørdag – Mellomdistanse

Resultater Søndag – Langdistanse

Til neste år vil løpene antakelig bli lagt til et av de mest populære terrengene på Sørlandet.

Sorlop2016-7 Sorlop2016-2 Sorlop2016-1 Sorlop2016-3

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.